Välj en sida

Det är kanske tid att omarbeta våra tidigare planer.. att grunda och stärka upp inre och yttre ekonomi.. vår hälsa kan stå i fokus på olika plan under perioden 21 April- 14 Maj..

Vi processar ..och kanske gräver vi djupt nu..

Det som varit uppe för diskussioner eller som du tänkt på sedan Merkurius passerade sin skugga den 7 April kan kräva fram till mitten av Juni månad innan alla bitar ligger på plats..Merkurius lämnar då Oxen för att gå vidare in i Tvillingarna ..

Oxens hus är ett laddat område ..

Solen Uranus och Månens norra nod är alla i Oxen .. med Merkurius som nu kommer tillbringa längre tid här och påverka området mellan 5-15 grader i Oxen kan vi räkna med att olösta problem vi kan ha burit länge nu kommer upp för att omarbetas och processas.. Vår hälsa ekonomi och vilket sätt vi älskar oss själva kan vara teman som nu står i fokus..

Merkurius retrograd kräver tid.. att sakta ner grunda och omarbeta kan innebära att vi behöver vänta in…. Att komma tillbaka till verkligheten och stå med fötterna på jorden kan göra oss frustrerade..Vi använder nu möjligheten av given tid för att kunna ta bättre beslut och på lång sikt få bättre resultat..

Vi gräver där vi står.. och backar bara bakåt för att ta satts på ett mer kraftfullt sätt..

Kanske är det dax att se över din inre och yttre ekonomi .. rensa ut.. förhandla om avtal.. stärka upp din kropp och din ekonomi.. Kanske väntar en löneförhandling eller nytt schema ..Det kan vara tid att boka tid till läkare för besvär du burit länge..eller komma igång med träning ..Att kanske smörja insidan med hälsosam mat..

Vi vänder jorden och ser till att tillföra näring kärlek och omvårdnad till den kraftplats där vi nu satt frö.. drömmar eller mål behöver god jordmån ..En plan med delmål… ett steg i taget kommer ge resultat..

Namaste🌸Mia

Lifehealing@ live.se