Välj en sida

I dag är Månen i Jungfrun och har nu samtal med Uranus och Mars .. En impulsiv energi kan nu trigga mot agerande där frånmotivation är en drivkraft ..

1 Maj

Merkurius i retrograd rörelse bygger nu kontakt med Solen som kan upplysa om återkommande och olösta problem i våra liv .. En längtan efter förlösning kan beröra teman som hälsa och hemprojekt under dagen där fokus på att finna lösningar eller avslut kan driva mot agerande .. att lägga kraft på att rensa ut städa eller att försöka bena ut inre frågeställningar gällande ekonomi och relationer kan vara del av dagens flöde

Pluto som i dag stannar upp .. förbereder sig nu för en retrograd period..

Att fundera över vad du har kontroll på och inte i ditt liv kan nu driva dig mot en starkt känsla av att vilja förändra och rensa ut ..

Med Pluto nu i kontakt med Månens noder under en längre tidsperiod berättar om att vi behöver integrera de förändringar som vi själva skapat eller befinner oss i..En tid av pendlande mellan gamla tankemönster och en längtan att få bryta sig loss från dåtid trots rädslor för den okända slutdestinationen kan skapa inre friktion nu..

Månen som nu bygger kontakt med Venus kan skapa en känsla av nu eller aldrig.. val som du tidigare tackat Nej till kan nu åter landa i tankar eller i din almanacka..

Din inre eller yttre ekonomi.. och hur du ska ta tillbaka din kraft och kanske orka med att borsta dig själv ..din kropp och skaffa en större verktygslåda kan vara teman som nu berör.. Diskussioner om faktiska eller känslomässiga kostnader kan nu vara viktiga att reda ut i relation med dig själv och andra

Dagen kan bjuda på starka insikter nedladdningar och samtal som kanske kan skapa inre eller yttre turbulens..Något kan behöva förändras .. i eget agerande eller i de avtal du har med dig själv och andra..

Vi är i uppvaknande och en ny värld väntar.. -det är nu tid att finputsa boosta och förbättra det vi kan.. och acceptera att stora förändringar kräver tid..

Vi andas ..

Namaste🌸

Mia💫