VĂ€lj en sida

I dag gÄr Solen in i Tvillingarna och förÀndring av fokus Àr att vÀnta..

MÄnen som i dag gÄr igenom Tvillingarna och samtalar med Neptunus kan förstÀrka kÀnslan av att vilja fÄ klarhet.. Meddelanden eller svar pÄ frÄgor vi brottats med lÀnge kan nu vÀntas och inre oklarheter och obeslutsamhet kan bli viktiga att fÄnga upp och belysa ..

Vi Àr nu pÄ vÀg mot en större klarhet gÀllande livsval och vÀgar framÄt ..

Kraftfulla processer med mening att avsluta och transformera ligger nu som en baston dÀr en stegring nu skett.. Kanske stÄr du nu vid ett vÀgskÀl eller förÀndring som nu krÀver tid att andas ut och smÀlta fakta ..eller sÄ har hinder pÄ inre eller yttre plan nu stegrats till en kokpunkt dÀr broar till dÄtid brÀnts ..och inga val Àn att skapa nya vÀgar framÄt ÄterstÄr

Vi bryter igenom..

Med Solens intrÀde i Tvillingarna kan ny luft sippra in i tankar och kÀnslor.. vi lÀngtar efter mer frihet och att komma vidare frÄn stagnerade livssituationer .. Vi kan kÀnna oss mer drivna och Solen i dag i kontakt med Mars kan vi fundera pÄ hur vi kan fÄ tillbaka livslust och mer kraft..

Neptunus kan nu kanske fördröja klarhet och uppmana dig till egen Äterkoppling .. skapande eller ÄterhÀmtning .Att samlas skapa ..gÄ pÄ en konsert eller lyssna pÄ fÄgelsÄng kan vara del av dagens flöde..Vi andas ..

Vi kan fundera pÄ egna vÀrderingsprinciper och vad som Àr viktigt för att Äterskapa hÀlsa och vÀlstÄnd ..Samtal och sökande av information kan i dag ge nya idéer

Vi ligger i vaggan av en nyfödd MÄne i Oxen.. det Àr dax att landa i en ny verklighet ..

Lyssna gĂ€rna pĂ„ min inspelning av NymĂ„nen i Oxen âŹ‡ïž

https://youtu.be/gBpt4k9vuqQ

Namaste/ MiađŸ’«