Välj en sida

Det är dax för årets mest kraftfulla Nymåne .. stora skiftningar är att vänta..

Nymåne på 24:56 av Kräftan

Stora skiften är nu att vänta då Pluto står i kontakt med kvällens Nymåne och också ligger i kontakt med Månens noder..

Det är tid för transformation och utrensning nu.. Universum lovar en omstart .. en möjlighet att vända blad..men först väntar en resa in i vårt eget hjärta och inre rum

Vilken resa…

Att födas på nytt innebär att vi först ska klämma oss igenom den snart stänga portalen som Månens noder nu håller öppna i Oxen/ Skorpionen ..bara en timme efter Nymånens födelse innan de stängs för den här gången.. Vi har bråttom nu..

Vi ska också klara färden genom Plutos mörker där sanning och transformation erbjuder reflektioner som triggar känslor av förlust minnen och kanske ånger ..Vi ska nämligen resa med Venus ner i underjorden och Plutos domäner under hennes kommande retrograda period.. Venus skall födas som en morgonstjärna och stiga på himlen .. i en ny skrud..

Vi måste så nya frön.. som ska sättas i vår inre trädgård ..det är dax att vattna oss själva nu.. Vi processar för att kunna skilja agnarna från vetet..

Pluto som nu ligger i kontakt med Månens noder även efter deras inträde i Väduren/ Vågen berättar om att mycket av vår evolution och utveckling kommer speglas i den relation vi har med oss själva och andra..

Starka spegelbilder

Med Venus retrograda rörelse genom Lejonet och Solens inträde i Lejonet som förstärker Venus resa och kommande återfödelse .. kanske du kommer uppleva dig transporterad tillbaka i tid för för reflektion i vad som varit.. relationer, hur du hanterat dina inre resurser och din yttre ekonomi kan vara del av den här processen..

Människa.. känn dig själv

Kräftan styrs av Månen och vårt 4:e hus.. det är här vi har våra rötter.. vår familjekarma .. inlärda känslomässiga mönster men också vår styrka.. Det är nu vårt bas chakra som blir aktiverat..

Med Mars.. som nu kommer styra Månens Norra nod i Väduren .. kommande mätning med Saturnus i opposition .. så kan vi räkna med att bli triggade .. utmanade och testade hur väl vi kan stå upp för oss själva .. Hur stark är du?..kanske är den största styrkan att just inse våra egna svagheter..

Många symboliska transiter och övergångar sker nu.. Det är tid för ett skifte.. där vi nu behöver rum att processa dåtid för att fullt kliva in i vår framtid..

Vi väntar in vår själ ..

Att processa integrera och acceptera ..

Namaste🌸/Mia

Lyssna gärna på min inspelning av dagens Nymåne ⬇️

Prenumerera på min Youtube kanal.. och aktivera aviseringar för kommande innehåll 🌟

https://youtu.be/NOjM9S0XZLQ

Venus väv..