Välj en sida

Fullmåne i Fiskarna..

2 September ca 07:20

I dag kulminerar Energi mellan Solen och Månen i Fiskarnas Fullmåne

Allt vi behöver förändra kan nu komma i fokus .. det kan ha varit ett segt och långdraget uppvaknade och kanske också försök till flykt sedan Februari..Men nu är ljuset för starkt och även om du känner dig nyvaken eller vill sova längre kommer dagens energi väcka upp dig ..

Att lyfta i gryning..

Dagens Fullmåne har aspekter som talar om att förändringar är i antågande .. men att du först måste släppa och heala trötta inre motstånd som skapat vacuum i din själ..

Det är dax att söka inre och yttre ljus

Vi har nu chans att bryta självdestruktiva mönster gällande hur vi hanterar vår egna inre drömmar.. våra kroppar och inre resurser ..Så vilka frågor och teman bör du arbeta med närmaste veckorna?

Frågor…

Vilka förändringar behöver jag i jordelementet…ekonomi, kropp och all struktur som tex mitt hem och i mina dagliga rutiner ?

– Hur skall jag bibehålla och arbeta mot mina drömmars mål?

Vad värderar jag i mitt liv och vilken näring ger jag till det som känns verkligt viktigt?

Vi kan nu påbörja en inre och yttre healingresa som kommer ge resultat..

Är du är beredd att lägga din energi och tålamod på att bygga om dig själv och släppa självdestruktiva vanor känslor relationer och rena dig ..då är den här Fullmånen din..

Uranus lovar större förändringar när han nu lägger sin energi i mixen..Plötsliga insikter och förändringar kan skapa möjligheter och magi kan skapas med hjälp av Neptunus..

Allt du lägger energi på växer..

Vi väcker nu drömmar till liv och låter magi vara möjlig genom att följa Universums svar på inre önskningar..

Det du tror du vill ha ..kan förändras..och det du inte visste du behövde kan komma in i ditt liv..Låt universum visa vägen och släpp kontrollen.. Det räcker med att du rullar upp ärmarna nu och väljer att rensa där du står.. resten tar ödet hand om..

Namaste🙏🏻

Lyssna gärna på min kanal om dagens Fullmåne..

Mia💫