VĂ€lj en sida

I dag gÄr MÄnen in i Fiskarna och ett inre energiskifte Àr att vÀnta..MÄnen bygger nu kontakt med Mars och du kan i dag föra upp inre mentala processer till ljuset..

16/7

I dag kan du kÀnna dig trött och efter senaste dagarnas mer intensiva energi och behöva ta ett steg tillbaka .. vila ÄterhÀmtning och att medvetandegöra just inre mentala processer kan stÄ i fokus nu..

Merkurius som nu passerar Solens strÄlar hjÀlper dig nu att brÀnna upp gamla tankeslingor och skapar nu istÀllet en möjlighet att Äterkoppla med egen inre visshet och intuition ..

Vi Àr nu extra kÀnsliga och kanske ocksÄ pÄverkbara ..att sÀtta grÀnser och att veta vad som Àr ditt kontra andras kan bli dagens utmaning..

Vi skapar nu tid för reflektion och skruvar upp ljudet av egen inre dialog 
 klarare svar kan komma genom egen inre kĂ€lla eller kanske utifrĂ„n som svar pĂ„ tidigare stĂ€llda frĂ„gor ..

OmrÄden som ditt hem familj och eget omhÀndertagande kan nu vara i fokus.. att kommunicera klart och vara i eget flöde med rÀtt instÀllning kan vara nödvÀndigt i dag..

Vi utrycker vÄra behov och klara insikter nu och möjlighet till healing i relationer med andra och oss sjÀlva kan skapa goda samtal och överenskommelser..

Vi Àr nu i avslutande fas och med mycket energi i vatten kan du kanske nu knyta ihop sÀcken.. DÄtid och Nutid kan förenas och skapa en kÀnsla av nÀrvaro i vÄr egen kropp.. kroppsliga obalanser kan kÀnnas extra starka just i dag och vi kan bli medvetna om vad och vem som kÀnns rÀtt nu..

Kreativa energier kan nÄ dig nu och hemprojekt möten samtal och inre dialoger kan ge dig nÀring pÄfyllnad och starkare lÀngtan efter helhet och mening ..

Namaste/ Mia🌾

Lifehealing@live.se