VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Oxen och bygger nu kontakt med Mars och Uranus.. En vilja av att trycka pÄ pausknappen och landa in kan vara en del av dagens energi ..I dag kan vi söka grund och mening.. inre eller yttre resor för att skapa nya vyer eller att vistas i naturen och i nÀra omgivningar som föder oss med en kÀnsla av nÀrvara kan kÀnnas rÀtt nu..

Torsdag 21/7

Solen som nu passerar sista graderna av KrÀftan kan fÄ dig att uppmÀrksamma dina behov ..och att fÄ processa sista dagarnas intensiva energier kan kÀnnas vÀlbehövligt ..

Uppseglingar och inre kÀnslomÀssiga upptÀckter kan nu behöva smÀltas och du kan i dag kÀnna behov av fysiskt utlopp för att transportera energi genom ditt system.. fysisk rörelse kan hjÀlpa till i din process nu och att nÀra dig sjÀlv med god mat eller kroppsliga njutningar kan fÄ dig att landa in hÀr och nu..

Uranus som nu möter upp med MÄnens norra nod kan sÀtta ditt fokus pÄ att bryta vardaglig lunk och vÄga prova nya vÀgar och lÄta nya upplevelser att fÄ plats..Ett öppnande och realiserande av vad du vill ha mer av i ditt liv kan nu vÀxa till och kanske planer för hur du ska ta dig frÄn A till B kan vara aktiverade tankar nu..

Merkurius som nu bygger kontakt med MÄnens noder uppmanar till nya grepp och planer för att Àndra invanda mönster och slÀppa sjÀlvdestruktiva sÀtt att hantera din kropp och din ekonomi.. Ett nytt tankesÀtt och fokus pÄ att realisera dina drömmar börjar nu vÀxa till..

I dag kan vi ladda ner information och vÄga vara öppna för att bryta ny mark.. Vi transporterar nu inre kÀnslor och rester av tidigare uppbyggd slagg ner i jord .. Tiden har kommit för att Ätervinna .. Vi sorterar och landar..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se