VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i KrÀftan och hon samtalar nu med Jupiter och Kairon och möter nu upp med Venus under dagen..

Tisdag 26/7

I dag kan du bli uppmÀrksam pÄ behov och önskningar..Kroppsliga behov eller obalanser kan nu sÀtta igÄng inre processer dÀr dina tankar kan vara i konflikt med dig sjÀlv eller andra.. att lita pÄ din egen magkÀnsla kan bli dagens utmaning

Du kan i dag söka lösningar och healing för kropp och sjÀl.. Din sjÀlvkÀnsla kan vara i fokus dÄ eget vÀrde och behov nu kan stÄ i centrum ..

Att ta hand om dig sjÀlv pÄ rÀtt sÀtt och lyssna in kroppens signaler kan bli dagen uppmaning .. MÄnens möte med Venus kan skapa starkare lÀngtan efter lÀkning och kÀnslor kan som ebb och flod svalla i dag

Tankar om tidigare misstag eller val gÀllande inte och yttre ekonomi kan nu skapa spÀnningar och en kÀnsla av att stÄ ensam som ansvarig för tidigare levnadsval kan vara del av dagens process ..

Inre uppmaningar om att bryta mönster och förbÀttra egna förutsÀttningar kan nu bygga pÄ .. med Mars och Jupiter i samtal kan du föra en inre dialog om hur du ska lösa upp problem ..det vi processar nu Àr del av den energi som kommer slÀppas lös under kommande NymÄne i Lejonet..

Temperaturen ökar nu..

Namaste🌾

MiađŸ’«