VĂ€lj en sida

I dag Àr MÄnen i Jungfrun för att sen kvÀll gÄ vidare in i VÄgen..

Fredag 16/12

MÄnen Àr i dag i uppbyggande energi med Solen och Neptunus som berÀttar om att vi kan behöva reda ut i röra.. tankar kÀnslor och uppgifter kan behöva sorteras och samtal klargöras..

En spÀnningsfylld energi kan i dag skapa en kÀnsla av trötthet eller frustration och vÄrt mÄl att klargöra och lÀgga pÄ plats kan hindras av oklara ritningar information till samtal som kanske lÀgger ytterligare dimma till tankar och osÀkerhet om rÀtta val..

Vi kan nu kÀnnas oss splittrade men tidsmÀssigt manade att göra en sista insatts och sÀtta punkt gÀllande större projekt eller hÄlla en tidslinje i samarbete med andra..

Mars som nu Àr retrograd i Tvillingarna har i dag samtal med MÄnens södra nod och Merkurius Energin berÀttar om att inre samtal klargörande och att lÀgga sista budet eller göra ett avgörande val kan finnas i dagens flöde .. ett kontrakt kan upprÀttas i dag med dig sjÀlv eller andra..

Vi förbereder nu i för kommande NymÄne och dagen kan uppmana till att slutföra och bli klara utan att brÀnna oss sjÀlva eller broar till dÄtid som vi fortsatt anvÀnder..Vi accepterar nu och försök att integrera kan vara del av dagens flöde..

Att i dag beta av ett steg eller uppgift i taget utan att fastna i loopar gÀllande problemlösning eller kÀnslor kan under kvÀllen ge resultat och en kÀnsla av vÀlförtjÀnt vila och lÀttnad kan fÄ plats..En kreativ kraft kan anvÀndas och sinnen förstÀrkas..

Namaste🌾

MiađŸ’«

Lifehealing@live.se